Tuesday, May 1, 2012

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, kuuma, kostia ja ISO kaupunki. Lennettiin Vietnamista pimiän aikaan Malesiaan ja sillon jo näky kuinka laajalle kaupunki on leittäytyny. Korkiaa pilvenpiirtäjää, hienua taloa ja sen sellasta. Vähän niinku Hong Kong. 


                Petronas Towers
Elikkä kahteen otteeseen käytiin KL:ssa, enste viis päivää ennen Tiomania ja toiset viis sen jälkeen. Ohjelmaan kuului shoppailua (minä edellä ja Aki maleksi rekvisiittana mukana), nähtävyyksiä ja muutenvaa hengailua. Niin iso kaupunki että vaikka se kymmenisen päivää oltiin niin silti tuntu ettei oikeen mittään oo nähny! Tottahan ehkä liikaa aikaa meni pyöriessä nuissa massiivissa ostoskeskuskomplekseissa, mutta pienestäki villiintyy ku tajuaa että rahaa on vielä jälellä ja jotaki kivaa löydettävä.
Ostoksia, ostoksia!
Perus vuoristorata ostoskeskusksessa
Asuttiin molemmilla kerroilla Chinatownissa Transitpoint bed &breakfastissa, suht halapa, simppeleitä huoneita, mutta siisti eikä mikkään skämänen. Chinatownissa oli ihan sairaasti taas kojuja ja katukauppiaita, eteenkin illalla kun kadulla ei meinannut mahtua kävelemään. Little India samantyyppinen, mutta pienempi alue. Pieni fläsäri Vietnamia tuli myös, kun huutelijoita ja hihaan tarttujia oli pilvin pimein.


Kuri ja järjestys huoneessa
Kerrostalokyttääjä työssään


Menara Kuala Lumpur
Mutta kyllä viihty! Ois viihtyny piempääki. Kuitenkin KL on paljon siistimpi ja loogisemmin toimivampi aasialainen kaupunki, kuin moni muu. Kalliimpi se toki on kans, mutta ei nyt mikkään mahoton. Edelleenkin mainiota ruokaa löytyy kahdella eurolla per satsi, plus skytrainilla ja metrolla liikkuminen on halpaa. Empä nyt keksi muuta siistiä kerrottavaa. Muttataasen yksi paikka, jossa kannattaa käydä!


No comments:

Post a Comment