Friday, December 9, 2011

Hellomister! Taylor for you, copy rolexhandbags!?

Halloota paivaa!

Reissu lahti hieman sekavissa merkeissa kayntiin. Akille nousi heti junassa matkalla Helsinkiin korkea kuume, joka ei ottanut talttuakseen. Lentokentalla meille mainittiin etta ei valttamatta paasta maihin Hong Kongissa, silla meilla ei ollut paluulippuja takaisin. Noh, paasimme lahtemaan kuitenkin, mutta Amsterdam - Hong Kongin valinen 11 tunnin lento kaytavapaikalla tuotti Lauralle hieman sulattelemista (Tottunut liian hyvalle ;) ), mutta koneen laaja leffavalikoima rauhoitti taman kiukkupussin.

Lennon jalkeen piti jannata viela puoli tuntia passintarkastuksessa, saisimmeko leimat ja paasisimmeko maahan vai olisiko tuomiona kaannytys ja uusi 11 tunnin karsimys:D Mutta paastiin kuin paastiinkin!!

Kaiken taman hardellin ja jannaamisen lisaksi nukkuminen lennon aikana ei oikein tuottanut tulosta, joten ainakin Laura karsi jaatavasta jetlagista ja kulttuurishokkikin nosti paataan lahes samantien kaupunkiin paastyamme. Meinasi alkaa huulta vapattamaan ja aitia tuli akkia ikava. Odottelimme viela kolme tuntia, jotta paasimme hostelli huoneeseemme, jossa otimmekin miehekkaat seitseman tunnin paikkarit :) Kaytyamme syomassa ja kaveleskelemassa jatkoimme heti peraan kymmenen tunnin younilla, jolla saimme taltutettua valtavan jet lagimme.

Olemme nyt lahinna ihastelleet ja ihmetelleet kaupunkia, kierrelleet lahialueen katuja (eli vaistelleet intialaisia yesmistereita, jotka kauppaavat akille pukuja, copy rolexeja ja handbagseja), syoneet kiinalaista puikoilla, olemme poikenneet shoppailemassa ladies marketilla ja kavimme katsomassa Hong Kongin saaren jokailtaista valoshowta. 

Edessa on viela Victoria Peakilla kayminen ja mahdollisesti suuren Buddha patsaan ihasteleminen ennen manner-Kiinaan siirtymista. Ainiin ja kiinan viisumit saatin heti ilman yhtaan lapun tayttamista tai edes konsulaatissa juoksemista! Check!

Pallaillaan astiaan siis Kiinasta kasin! :)


















 

-    Laura & Aki



1 comment: