Saturday, December 24, 2011

Thaimaaa!

Holahola!
Koneet on taalla monesti sairaan hitaita ja laiskuuskin on hiukka vaivannut niin ei ole teksteja saati kuveja siksi nakynyt! Mutta Thaimaassa oltiin ja lamminta riitti! Tata me tultiinki hakemaan. Bangkokissa oltiin 4 paivaa oikein ultimate backpacker turistighetossa Rambuttri & Khaosan Roadilla. Tultiin sopivasti neljalta aamulla parhaimpaan kanniaalioriehumis aikaan, ihanku suomessa olis ollu. Noh, akkia nukkumaan ja alta pois liian kalliiseen huoneeseen Khaosanille, kun ei jaksanu lahta heti halvempaa ettiin.

On fashionia ja makkaria, Khaosan Road
 Aki onneksi loysi halvemman pikkasen rauhallisemmalta Rambuttri roadilta, ei tuota nuorison hc-juhulimista jaksa kattella paivasta toiseen ;) Todettiin onneksi etta Thaimaassa hintataso tipahti Hong Kongiin ja Kiinaan verrattuna huomattavasti. Akin kaveri Kapa oli myos sattumoisin Bangkokiin pain tulossa oman reissunsa paatteeksi, niin tavattiin hantakin siella parin paivan ajan.
Synttaritki oli! Ai etta, mentiin paivan aluksi Kapan ja Akin kanssa thai jalkahierontaan sitte syomaan ja illalla juhlistaan Kaaostielle. Oli kivaa!


 Herrasmiehet osti kukkasia. Jotka laitettiin asianmukaisiin vaaseihin.













Ei siina sen kummempaa. Bangkokin jalkeen vuorossa oli pienempi paikkakunta Kanchanaburi. Ei me siellakaan oikeestaan tehty sen kummemmin mitaan, pyorat vuokrattiin ja katteltiin maisemia. Ei haluttu lahta turistikierroksille, joten hengailtiin ja otettiin arskaa.

Ainii huippuja naa paikalliset kuskit. Joko niilla on tuhannen kiire ja parempi pitaa silmat kiinni reissun ajan, hirvittaa muuten liikaa tahi sitte ei oo mitaan hataa minnekaan ja bussireissulle saatetaan antaa aikaa aina tunnista viiteen :D Meanki Kanchanaburin kuski hyppas valilla kyydista ja sanoi "Wait for a minute, I go see my mom". Saa sita aitia kayda moikkaan :D 


Ei muuta,
on kuvien aika siis!
Budha

Tuk tuk

Etelan hetelma

Bridge over river Kwai, Kanchanaburi


No comments:

Post a Comment