Wednesday, February 8, 2012

Sihanoukville -Place not to be

Elikkas Sihanoukvillen turistihelvetissa oltiin. Tama oli huomattavasti kamalampi paikka mita olin ounastellu. Brittituristeja orveltamassa, resorttia, hotellia, tyrkyttajia, hello mistereita, massagea, wheedia, keski-ikaisia lihavia lankkarimiehia nuorten aasialaisten vaimokkeittensa kanssa ja kaikkea mita unelmalomarantakohde voi sisaltaa <3 Not. Tama on niinku Pattaya, Phuket ja Bangkokin Khaosan Road yhistettyna, joissa kahessa ensimmaisessa en ole kaynyt mutta ossaan kuvitella. Toiset tykkaa, me ei. Ainiin ja joku vammaääliö vei nettikahvilan koneesta mean muistikortin ja kuvatkin sitten mennessaan. En vaan ymmarra, miten joku voi olla niin koyha, etta pittaa viia kokonainen 2 gigan kortti, jolla saa hurjat 150 kuvvaa tai katukaupassa kolme dollaria. Etta onneksi olkoon pummi, saat silla ilosilla tunneilla vodkabatteryn ja jellyshotin. Tai kuvia niista. Joo ja itteppa unohdin sen sinne, mutta ei mulla kavis mielessakaan pummia mittaan randomeja lomakuvia messiin, mutta jokkaisella halunsa.

Aurinkotuolia kilometritolkulla.
Koetin antaa viela uuden mahdollisuuden talle paikalle rentouttavan Koh Rongin reissun jalkeen mutta ei. Koitettiin menna pois tasta helvetin ytimesta elikka Serendipity beachilta Otres beatchille, jonka piti olla rauhallisempi ja siedettavampi. No paikka vaikutti lahinna likaiselta slummilta. Ite rannan lahisto ja tie oli todella roskainen, ja vaikutti muutenkin creepylta. Paikalliset todella asuivat vieressa omissa haperoissa majoissaan ja paikka vaikutti todella ristiriitaiselta. Eikun samalla tuktukilla takaisin, milla tultiinkin ja paatettiin etta ei olla kuin max. pari yota, niin ehka selvian.

Roskia ihan joka puolella.Hyi.

Loydettiin sitten ensimmaiseksi yoksi guesthouse huone, joka oli 8 dollaria eli inhimillisen hintanen. No huomattiin illalla, ettei sita ei oltu siivottu mm.kortsupaperin jamat loysin, eika olla varmoja oliko lakanoitakaan vaihdettu. Pimiassa tsekattiin huone etta joo ok otetaan taa. Ja mullekin kelepaa ruppusempiki mörskä mutta johonki mina vedan rajan. Hyi. Seuraava huone oli ihan ok siihen asti, kunnes siella alko haisemaa viemari ja kanamunapieru. Iliman loydettya syyllista siis. Kumpikaan ei tunnustanu. Eli seuraavana aamuna pois.


Ja siita grillipiffit illaksi!

Sihanoukville - You didn't impress me. Mutta jotaki hyvaa kaiken kitinan lisaksi; sain halavan pedikyyrin, loysin bikinit ja maailman parhaan suklaa brownien <3 Bikinit ja laskeily kuuluu yhteen.



2 comments:

  1. Auuuts... aika kamalan näköstä :S Onneks ootte nähneet paljo parempiaki pleissejä! Vitsi ku lukee tätä nytte ni tulee kyllä ikävä takasi ulukomaille... Seuraavaa reissua suunnittelemaan... :)

    ReplyDelete
  2. Joo onneksi tuo oli aika aaripaa! Ja lahdettiin parempiin paikkoihin:) Ja uskon etta tulee ikava, varsinki siina kylmyydessa! Mutta onneksi voi suunnitella aina uutta:) Itteaki hirvittaa jo takasi tuleminen..

    ReplyDelete