Friday, March 16, 2012

Mui Ne

Vietettiin Can Thon jalkeen Ho Chi Minh Cityssa yks paiva ja liikuttiin siita sitten Mui Ne:n rannikkokaupunkiin. Paatettiin etta nyt otetaan kunnolla arskaa kun kerta mennaan rantaloma paikkaan! Yks yo oltiin ihan perus guesthousessa, mutta seuraavaksi kaheksi otettiin ihan kunnon resortti jossa oli uima-allas, ko me huomattiin etta ranta ja vesi oliki yllattaen tosi paskasta, eika hirveesti kiinnostanu uida siina. 

Pool!



 Auringon oton lomassa paatettiin vuokrata pyorat ja lahta ettiin Muinessa olevia hiekkadyyneja mika tuntu hassulta kun ei ekana tule Vietnamista mieleen aavikko. Kylla tuntu etta ei oo kolmeen kuukauteen liikkunu muutako syomaan ja takas, yli kolmen kympin helteessa ja auringonpaisteessa makia ylos ja alas. Tulipaha reenattua monen viikon eesta vahintaan! Etittiin niita hiekkakasoja varmaan kaks tuntia luonnollisesti iliman karttaa, ja koitettiin opasteita lukia mutta ei millaan loydetty. Paatettiin polkia takas ja Aki otti sitte mopotaksin dyyneille. Mina jain ottamaan arskaa ko tympasi ku ei kerralla loytyny :D Oishan ne ollu siisteja toki nahda mutta paatin etta oon jo nahny talle reissulle aika paljo sellasta mita en ikina koskaan oo missaan nahny nii annoin ittelle luvan passata.





Cruisin


















Hiekkaa




Laskivat pulkalla

Itte jäin lillumaan
Ei oltu ko kolme paivaa Muinessa ja sinne ois voinu kylla jaada pitemmaksiki aikaa! Aurinko paisto ihan koko ajan ja paateltiin etta koska nuita dyyneja on siella parissaki paikassa, ei siella pitas varmaan juuri sadella. Yksi miinus oli venalaisturistien jareton maara. Vissiin Muine on venalaisille sama ku Kanaria suomalaisille. Ei siina mittaan, mutta ei kiitos kiinnosta kuunella raflassa balalaikka musiikkia ja koittaa arvuutella ruokalistaa venajaksi. Tietaakseni Muine kuuluu kuitenki viela Vietnamille. Ja toine miinus tuli jatkuvasta kalan hajusta; Koska kalastus on melkolailla paaelinkeino ja kalaa ja ayriaisia kuivataan pitkin tienposkea, haju on kuumalla ilmalla melko tunkkainen.

Muutama venhe

Rantalomapaikkana jees! Aurinko siella kylla paistaa :)

Akille tuli näläkä

No comments:

Post a Comment