Sunday, March 4, 2012

Phu Quoc Island

Kuukauden Kambodzassa olon jalkeen karattiin sitten Ha Tienin kautta rantamaisemiin Phu Quock saarelle. Odotukset oli korkealla ja odotti jo etta paasee ottamaan aurinkoa riippumatossa bungalowin edustalle. Varmistettiin viela ennen saarelle lahtoa, etta tarvitaanko mitaan varausta minnekkaan, silla vaikka ei teksi mieli varailla etukateen niin kokemuksesta taman reissun aikana on huomattu etta jotkut muutkin tykkaa Kaakkois-Aasiasta (valitettavasti). Ei kuulemma tarvita siella on paljon paikkoja valitkaa niista itse. Jeee!

Phu Quoc
Venneita

Bussireissun ja parin tunnin botskimatkan jalkeen hypattiin minivaniin ja ajeltiin Long Beatchille saaren toiselle puolelle ja lahdettiin kyselemaan huoneita. Noh, jannasti saatiinkin kuulla etta juuri tanaan on tullut ihan hirvean kauhian paljon porukkaa ja eijoo huoneita. Muutako kalliita. Lisaksi majoituspaikkoja oli ihan valtavasti elikka perherantalomaturistikohteessa ollaan. Ei niin jee. Noh, noin kuusi paikkaa kysyttiin lapi, joissa yhdessa tarjottiin mm.hieronta poytia yhdeksi yoksi (ei kiitos) paadyttiin hotelliin, joka ei ollut rannalla ja oli budjetin yli mutta ainakin saatiin katto paan paalle. Illasta lahdettiin sitten kyselemaan josko saatais jostain bungalowi seuraavalle paivalle tai ees johonki valiin, mutta hinnaksi ois tullut suurinpiirtein 30-45$ per yo, eli siis yli puolet liikaa. Plus etta tympia kuluttaa aikaa kysellessa. Melekein itkupotkuraivari paasi ku oli odottanut jotain ihan muuta mutta selvisin siitakin ja saatiin hotellista hyva diili ja jaatiin siihen. Paatettiin etta maataan viikko rannalla ja rusketutaan nyt sitte.


Hiekkaa ja palamuja



Aki nayttaa mallia!

Hienostuneesti sallaatia kahden tahden illallisella

Ja mukavasti aamukaffet sumppilassa



 Kaikki meni hyvin muutaman paivan, kunnes sitten onnistuin saamaan pienimuotoisen ruokamyrkytyksen jostakin evaasta ja seuraava paiva meni voivotellessa seka vessan ja sangyn valia juostessa kuumemittari kainalossa. Onneksi meni ihan parissa paivassa kokonaan ohi plus etta just sattu sadepaiville sekin, etta ei sekaan jaanyt harmittaan. 

Ihan ok fiilis jai Phu Quocista mikali asennoituu siihen etta turistikohteessa ollaan. Tosin koko Kaakkois-Aasia nayttaa nyt olevan in, etta eipa talta ole voinut valttya muuallakaan. Lisaksi osuttiin sopivasti high seasoniin, elikka hinnat oli sen mukaiset. Viikon verran menee, mutta ei sen enempaa. Plus pari sairastelupaivaa lisaksi. Onneksi hotellin henkilokunta oli mukavaa. Etta ihan kivvaa oli!

Ja loppuun hieno auringonlasku!

No comments:

Post a Comment